Ugostiteljska ponuda

SAMOBORSKI SLAPOVI - Restoran

Naziv objekta: SAMOBORSKI SLAPOVI - Restoran

Adresa: Hamor 16

Mjesto: SAMOBOR

Telefon: 3384-234

Radno vrijeme: 11-23

Kapacitet: 99 mjesta

Parking: 100 mjesta

Plaćanje: gotovina, kartice, čekovi

Ostali sadržaji:
Već sam naziv ovog ugostiteljskog objekta daje naslutiti posebne ugodne doživljaje: biti u ribarskoj kući, šetati se uz bistre, šumne slapove. Krenite ususret ovom idiličnom mjestu, najbolje s obitelji ili prijateljima i boravak u ovom suvremenom, malom hotelu visoke estetičnosti doista će vam pružiti zadovoljstvo. U svakom smislu. Oduševit ćete se šetnjama uz potok, slapove i cvijeće, uz jesenje lišće ili po bijelim stazama. Pravi raj za džogere!

Sljedeće ugodno iznenađenje bit će svima oko stola kada vrsni kuhari upute iz kuhinje, prema vašim željama, kućne specijalitete, miomirisne slatkovodne ribe na razne načine pripremljene uz prikladne priloge i pikantna birana pića i slastice.

Umornima od šetnje, doista će svima ova tečna jela biti u slast. Pa i oni kojima su omiljeli gastronomski specijaliteti od žaba, doći će na svoje.

Toliko će vam se ovdje svidjeti da će mnogi poželjeti boravak produžiti do kasno u noć, pa i do jutra. Možda i dan, dva. Zašto ne? Ugodne i udobne sobe pružit će čar dobrog odmora, lijepog sna.

Opaske / ostalo: