Ugostiteljska ponuda

KRČMA ''GABREKU 1929.''

Naziv objekta: KRČMA ''GABREKU 1929.''

Adresa: Starogradska 46

Mjesto: Samobor

Telefon: 01/3360-722

Fax: 01/3364-776

Mob: 098/204-034

Email: info@gabrek.hr

Web: www.gabrek.hr

Vlasnik: Marija i Mirko Šintić

Radno vrijeme: 12:00-24:00

Kapacitet: 200 mjesta, 30 mjesta ljetna terasa

Parking: 100 mjesta

Plaćanje: gotovina i kartice

Ostali sadržaji:
Desetljećima je ova čuvena ugostiteljska kuća gradila i širila svoj ugled isključivo visokom kakvoćom ponude i ljubaznosti. Zahvaljući tome, odavno je reći "Gabrek 1929.", isto što i pomisliti na Samobor.

Smještena podno zidina Staroga grada, sučelice drevnoj crkvici svetoga Mihalja, uz potok, nadomak prostranom, lijepom samoborskom parku - šetalištu Vugrinščak, ona i danas nastavlja tradiciju vrhunske gastronomske ponude.

Iako je jelovnik širok za sve ukuse, ipak je "Gabreku 1929." glas na sve strane pronijela ponuda samoborskih specijaliteta. Sve ono najbolje što nudi samoborsko gastronomsko podneblje naći ćete ovdje. Vrhunska jela, vrhunska pića, čuvene palačinke... i sve to uz širinu i plemenitu gostoljubivost vlasnika i osoblja, često uz tamburašku glazbu. Ovdje su dani i večeri najčešće za pamćenje.

Obiteljski ručkovi kod "Gabreka 1929." najviše sliče obiteljskim, razne svečanosti koje priređuju iskusni domaćini uistinu su svečanosti.

Stoga ne čudi što baš ovdje navraćaju ne samo Samoborci i Zagrepčani, već i obični i poslovni ljudi iz cijele zemlje. Ovdje ćemo otkriti zadovoljstvo ambijentom i ponuđenim, te često sresti i prijatelje iz dalekih zemalja, svjetske uglednike, političare, veleposlanike, umjetnike i tko bi sve nabrojao kome je sve "Gabrek 1929." srcu prirastao. S razlogom. Jer je uvijek odličan. I postojan u gostoljublju i kvaliteti.

Najstariji restoran na području Samobora. Podignut i otvoren 1929. godine od starne prvog vlasnika Gabrijela Medveda na mjestu nekadašnje gradske carinarnice. Kultno odredište uglednika javnog života iz zemlje i inozemstva. Hram kulinarstva i gostoljubivosti.

Opaske / ostalo: