Gdje jesti i piti u Samoboru

Gabreku 1929

Ovo je mjesto za jesti. Ovaj restoran je poznat ne samo u Samoboru nego iu cijeloj zemlji. Ako želite kušati neku posebnu, dobro pripremljenu, lokalnu kuhinju, ne propustite ovaj restoran koji puca.

Kod Mrv

Ljubitelji mesa moraju ovdje voditi. Nalazi se tik do glavnog trga, ali još uvijek možete osjetiti ugođaj sela. Oni nude veliki roštilj i imaju vrlo povoljne cijene.

Kuca Pizze Kod Tomice

Ako volite igrati na sigurno, pizza je uvijek najbolji izbor. Ovo mjesto nudi najbolju pizzu u gradu. Debeli tijesto, nevjerojatna preljeva, veliki izbor i udoban interijer će vas zadovoljavati.

U Prolazu

Samobor je poznat i po tijestu kremšnita, koja uključuje kolač od peciva i krema za kremu.

Kremšnita se ovdje izrađuju pomoću posebnog receptora koji se prenosi kroz generacije u ovoj trgovini slastičarnica. Najbolji dio je to što košta samo 8 kuna, što je nešto više od 1 eura!

Scout irski pub

Ljubitelji piva cijeniti će ovo mjesto. Ovaj pub trenutno nudi 500 različitih piva iz cijelog svijeta (Kina, Japan, Engleska, Irska, Meksiko u ime nekoliko), 12 irskih viskija i 8 irskih likera. Interijer je uređen u “irskom stilu” s dvije velike barove i zasebnim sobama.